Zobrazit kategorie
Představujeme novinku: Movisan Kolagen II pro radost z pohybu

Představujeme novinku: Movisan Kolagen II pro radost z pohybu

2 minuty čtení 4778

Je nám potěšením podělit se s Vámi o dobrou zprávu! Přinášíme na trh novinku v podobě doplňku stravy nejen na klouby – Movisan. Přečtěte si, komu nejlépe prospěje, jaké má složení a jak ho vyzkoušet zdarma.

Všichni chceme mít aktivní život!

To byla hlavní myšlenka, která vedla ke vzniku Movisanu. Uvědomili jsme si, že doba se mění. Padesátníci už dnes dávno nejsou senioři v bačkorách a mladí lidé mají jiné cíle než jejich vrstevníci před lety. Všem nám záleží na tom, abychom mohli dělat všechno, co si přejeme (a někdy i musíme). Chceme vést pestrý a aktivní život. Stihnout hodně práce a potom pěstovat své koníčky. 

Většinu dne trávíme v pohybu, a proto považujeme za důležité nezapomínat na své tělo. Pakliže po něm žádáme výkon, zaslouží si také potřebné palivo. 

Zkrátka a dobře, Movisan Kolagen II je tu proto, abychom měli radost z pohybu! Máte pocit, že něco takového by pro Vás bylo jako dělané? Vyzkoušejte měsíční balení bez závazků zdarma.

Rostlinné výtažky v kombinaci s kvalitním kolagenem

Složení Movisanu je ušito na míru našim kloubům a chrupavkám. První a zároveň nejzajímavější ingrediencí je rostlina Boswellia neboli kadidlovník pravý. Přesněji jde o výtažek z její pryskyřice. Boswellia je často využívána v Asii a Africe pro své blahodárné účinky na pohybový aparát, ale hlavně na klouby. 

Druhou důležitou složkou je CalGo

V Movisanu najdete také kolagen typu 2. Ten vyniká tím, že pomáhá tvorbě našeho vlastního kolagenu. Možná si řeknete, že kolagen přece můžete doplnit i jídlem – známé jsou třeba vepřové ovarové nožičky nebo kolena a také gumoví medvídci. Do určité míry je to pravda, jenže uvažovali jste někdy o tom, kolik byste jich museli denně sníst, abyste doplnili potřebné množství kolagenu? 

Baví vás pohyb? Potom je Movisan přesně pro vás!

Neznamená to, že musíte být vrcholoví sportovci. Pohyb k životu potřebujeme všichni, ať už to pro nás znamená pravidelné plavání nebo jiný rekreační sport, anebo třeba jen cesty do práce na kole. Je škoda s tím někdy přestat jen proto, že nám to naše klouby už nedovolí. 

Movisan představuje kvalitní výživu na klouby a chrupavky jak pro mladší, tak pro starší ročníky. Nezáleží na tom, kdo jste a co děláte. Jeho přínos bude dobrý pro každého bez rozdílu. 

Jak vyzkoušet Movisan zdarma?

Naši stálí zákazníci už to znají – vždy je u nás možnost objednat si měsíční balení produktu zdarma jen za poštovné a balné. Neplynou z toho žádné závazky a objednávka je jednorázová. Zakládáme si na tom, aby si mohli zákazníci naše doplňky stravy před nákupem plného balení nejdříve vyzkoušet. 

Na tomto odkaze si můžete objednat Movisan Kolagen II na zkoušku zdarma.


 

Movisan Kolagen II

Movisan Kolagen II Měsíční balení

Doplněk stravy pro zdravé klouby a chrupavky obsahující látky, které dodají pohybovému aparátu vše, co potřebuje. Obsahuje unikátní nativní kolagen typu II z mořských zdrojů značky CalGo, který vyniká větší vstřebatelností v těle.

Vaše komentáře

Petr

Objednávám Movisan Kolagen II na zkoušku zdarma.

Pozdech Lubomír

Mám zájem na vysoušení zdarma produkt Movisan Kolagen II

Eva Talasouová

Mám zájem vyzkoušet tento výrobek zdarma.Klouby mě zlobí už dlouho,zloušela jsem ledacos,ale výsledek nic moc.

Milan Frühauf

Kolagen ll na zkoušku

Ivana Sedláková

Movisan Kolagen II na zkoušku

Alena Burešová

mám ráda vaše výrobky

Alena Burešová

mám ráda vaše výrobky

Alena Térová

Měla bych zájem tento výrobek vyzkoušet zdarma.

Anna Hromkova

Mám zájem vyzkoušet Movisankolagen2 na celý mesic

Peter Šúlek

Mám zájem o vyzkoušení zdarma

Jana Krejčová

Prosím o zaslání zdarma movisakolagen 2

Dušan Kučerák

Mám zájem vyskouset zdarma na 1mesic

Přidat komentář

Sdílet

Témata článku:

Mohlo by vás zajímat

On-line poradna
MUDr. Tomáš Vymazal
Doc. MUDr. Tomáš Vymazal, Ph.D., MHA
Přednosta KARIM 2. LF UK a FN Motol

Chcete se zeptat na naše doplňky stravy a jejich užívání, zeptejte se v online poradně našich odborníků z pohodlí domova.

On-line poradna