Zobrazit kategorie
Špatné počasí neexistuje – praktické tipy, jak shodit pár kil i během zimy

Špatné počasí neexistuje – praktické tipy, jak shodit pár kil i během zimy

2 minuty čtení 2263

Považujete zimní měsíce za období, které trávíte hlavně na gauči? Tak teď vás z tepla domova vytáhneme! Hýbat bychom se měli celý rok a vězte, že pokud se správně obléknete, krásně se zahřejete i ve sněhové vánici. Bonusem bude štíhlejší postava a dobrý pocit!

Nezapomínejte používat své tělo – svou váhu si udržíte úplně přirozeně

Mnohé trápí po vánočních svátcích nabraná kila a pocit neohrabanosti. My doporučujeme především nenásilné zařazení pohybu do běžného života. Co třeba nepoužívat městskou hromadnou dopravu nebo se sousedy založit klub přátel pátečních procházek? 

Člověk, kterému je posilovna proti srsti, nejspíš v hubnutí nedosáhne úspěchu. Nutit se do nějakého sportu totiž není dlouhodobě udržitelné. Proto je důležité, aby byl pohyb i něčím, co nám neotráví život. Často pomůže, když si venkovní aktivity zpestříte.

Naše tipy, které vám zpříjemní pohyb na čerstvém vzduchu:

  • Vrstvěte oblečení: skvělé je termo prádlo, střední vrstva, která zahřeje a svrchní, která chrání před větrem. Rozhodně nezapomeňte na čepici a rukavice, ty hodně zvýší tepelný komfort.
  • Zlanařte své přátele, aby se k vám přidali na pravidelné procházky, výlety na běžkách nebo sáňkování. Je dobré mít někoho, kdo vás vždycky vytáhne z pohodlí gauče!
  • Vyrobte si tabulku, do které si budete zapisovat zdolané kilometry. Když začnete hned v lednu, do jara hravě nachodíte 200 kilometrů! V tomhle můžete soutěžit třeba s manželkou nebo kolegou.

 

Podpořte své sportovní úsilí chytrým pomocníkem

Způsobů, jak se více hýbat i uprostřed zimy, je mnoho. Ruku v ruce s tím je ale i to, co jíme. Kromě skladby jídelníčku je fajn zaměřit se i na množství, které sníme. Právě to nám pomůže dostat se na vysněnou váhu. Říkáte si, jak to ale zařídit abyste se cítili zasyceni, přestože sníte jen poloviční porci? 

Velice dobře funguje vláknina z kořene Glukomananu, která v žaludku nabobtná a zaplní ho. Skvělé je, že tato vláknina je přírodní a navíc doplněná o chrom. Pokud bojujete s chutěmi na sladké, zkuste doplnit právě tenhle prvek - má schopnost naše chutě dokonale ukonejšit! 

Máte v plánu se dostat zpátky do formy? Podělte se s námi v komentáři o to, co vám nejlépe pomáhá shazovat přebytečná kila! 😊 

ReduXin

ReduXin Speciální nabídka 1+1

Produkt založený na glukomananu, jediné složce schválené zdravotními institucemi pro účinné hubnutí. Glukomanan je vláknina, která zaplní Váš žaludek a zanechá tak méně místa pro jídlo. Jde o jedinou látku certifikovanou EU, která prokazatelně redukuje tělesnou váhu.

Přidat komentář

Sdílet

Mohlo by vás zajímat

On-line poradna
MUDr. Tomáš Vymazal
Doc. MUDr. Tomáš Vymazal, Ph.D., MHA
Přednosta KARIM 2. LF UK a FN Motol

Chcete se zeptat na naše doplňky stravy a jejich užívání, zeptejte se v online poradně našich odborníků z pohodlí domova.

On-line poradna