Zobrazit kategorie
VitaSolaris - vitamín D pro podporu imunity

VitaSolaris - vitamín D pro podporu imunity

4 minuty čtení 2091

Kdy jindy nabídnout našim zákazníkům výhodnou akci na vitamín D, než na začátku podzimu? Vyzkoušejte VitaSolaris a žádné plýskanice a si na vás nepřijdou!

VitaSolaris je kvalitní vitamín D3

Podporuje imunitní systém, je důležitý pro zdravé kosti a zuby, protože pomáhá ukládat vápník a navíc je dobrý pro normální funkci svalů. Déčko bychom opravdu měli doplňovat - v naší populaci je ho obecně nedostatek. 

Od podzimu do jara, ale ideálně po celý rok, nám vitamín D3 pomáhá zůstat zdravými. Ačkoli se nám tvoří v pokožce v době, kdy je vystavena slunci, nestačí to. Syntéze vitamínu D brání oděvy, opalovací krémy a konec konců i zdejší klima, které má málo slunečných dnů. Proto si přečtěte o VitaSolarisu víc.

Jak nám prospívá vitamín D?

Vitamín D řadíme do skupiny vitamínů rozpustných v tucích. K tomu, aby byl v organismu správně využit, tedy potřebuje přítomnost tuků a proto ho užíváme během jídla. V těle se mohou vytvořit určité zásoby vitamínu D, ne ale na dlouho. Během slunečného léta se bohužel na celý podzim a zimu rezervy nevyrobí. 

Je důležité, abychom stále měli takovou zásobu Déčka, ze které může organismus kdykoli čerpat. Svou největší roli hraje pro obranyschopnost. Laicky řečeno dokáže aktivovat buňky imunitního systému ve chvíli, kdy se nás pokouší porazit něco, co způsobuje potíže. Jenže nestačí dát si vitamín D s počínajícím nachlazením - funguje totiž hlavně na dlouhodobém principu. 


Protože chceme mít odolnou imunitu po celý rok, je dobré ji i po celý rok podporovat. Žádný doplněk stravy nefunguje jako tabletka poslední záchrany. Imunitě pomůže i pohyb na čerstvém vzduchu, rozumná strava a duševní pohoda. Tak na to nezapomínejte!


Pro koho je VitaSolaris vhodný

VitaSolaris obsahuje celou doporučenou denní dávku vitamínu D3. Jak jsme zmínili, důležité je pravidelné užívání adekvátního množství a nemá smysl jej výrazně zvyšovat, protože u vitamínu D3 je v krajním případě možné předávkování. 


VitaSolaris proto při dodržení pokynů mohou užívat už i děti od 3 let, těhotné a kojící ženy (půl tablety denně) a ostatní dospělí jednu tabletu denně. Skutečně ho doporučujeme všem, jelikož vitamínu D3 konzumujeme ve stravě málo a od podzimu do jara ho nezískáme dostatek ani díky sluníčku. 

Vyzkoušejte VitaSolaris zdarma!

Právě teď je nejlepší doba začít pravidelně doplňovat vitamín D. Rozhodli jsme se, že vám v tom trochu pomůžeme. Proto si nyní můžete objednat roční balení VitaSolarisu zdarma, pouze za poštovné a balné. 

Jdete do toho? Následujte tento odkaz a objednejte si vitamín D zdarma během pár minut.


Vitamín D3 VitaSolaris

Vitamín D3 VitaSolaris Roční balení

Vitamín D je důležitý pro imunitní systém, abychom zůstali zdraví po celý rok! VitaSolaris obsahuje vitamín D3 – nejúčinnější formu vitamínu D. Zdravotnické instituce doporučují užívat vitamín D kvůli jeho prokázanému vlivu na imunitní systém.

Vaše komentáře

František Zacpal

Předem děkuji za Vaši zásilku tablet D3

Lenka Pojerova

Prosim o zaslani Vitamín D3 VitaSolaris Roční balení za 49 Kč

Přidat komentář

Sdílet

Mohlo by vás zajímat

On-line poradna
MUDr. Tomáš Vymazal
Doc. MUDr. Tomáš Vymazal, Ph.D., MHA
Přednosta KARIM 2. LF UK a FN Motol

Chcete se zeptat na naše doplňky stravy a jejich užívání, zeptejte se v online poradně našich odborníků z pohodlí domova.

On-line poradna