Představujeme nový produkt: AquaMAGNESIUM

Představujeme nový produkt: AquaMAGNESIUM

3 minuty čtení 1587

Už delší dobu jsme zaznamenávali poptávku po doplňku stravy s hořčíkem. V České republice jde o velice oblíbený minerál, který užívají sportovci, studenti i senioři. Dovolte proto, abychom vám představili náš nový hořčík z mořských zdrojů.

S čím vám pomůže hořčík? 

Samotný hořčík se nejčastěji užívá pro podporu svalů. Je vynikající proti únavě a vyčerpání a pomůže i se spánkem. Je důležitý pro kvalitu kostí.

AquaMAGNESIUM je produkt s hořčíkem z mořských zdrojů, který ale navíc obsahuje ještě vitamín B6 a zinek. Společně jsou spolehlivým pomocníkem pro zdraví. 

Jak prospívá složení AquaMAGNESIA našemu organismu?

  • Zinek je známý pro své účinky na podporu imunitního systému a dámy jistě ocení jeho pozitivní vliv na kvalitu vlasů, nehtů a pokožky. 
  • Vitamín B6 přispívá k udržení funkce nervového systému a psychické pohodě. Podporuje tvorbu červených krvinek a pomáhá snižovat vyčerpání.
  • Hořčík podporuje správné fungování svalů, pomáhá udržovat normální stav kostí a zubů, přispívá ke snížení míry únavy.

AquaMAGNESIUM obsahuje hořčík kvalitního původu

Náš nový produkt má jednu obrovskou výhodu – klíčovou surovinou je hořčík získaný z mořské vody z pobřeží Irska. Tento přírodní zdroj magnesia má v lidském těle mnohem lepší vstřebatelnost než jiné jeho druhy. Užívání AquaMAGNESIA je proto vysoce efektivní!

Zajímavost: Hořčík jako prvek byl objeven již roku 1808. V lidském těle se vyskytuje převážně uvnitř buněk. Patří mezi nejhojněji zastoupené látky v organismu a zhruba 60 % ho najdeme v kostní hmotě. 

Vitamín B6 pro ještě lepší účinky

Je známo, že vitamín B6 zvyšuje absorpci hořčíku v našem organismu. V doplňcích stravy by tahle dvojka neměla být nikdy rozdělena. Vitamín B6 nejenom pomáhá s využitelností hořčíku, navíc se podílí na stabilním udržení jeho hladiny v krvi. Zkrátka ho dokáže poslat tam, kde je nejvíc potřebný. 

Třetí a poslední ingrediencí AquaMAGNESIA je zinek. Skvěle doplňuje účinky hořčíku, podporuje imunitní systém a je velice potřebný pro kosti a svaly. A právě tyhle tři suroviny výborně spolupracují a pomáhají našemu zdraví.

Pro koho se AquaMAGNESIUM hodí?

Pro všechny dospělé, kteří si chtějí udržet zdravý pohybový aparát a vedle toho rádi podpoří svou psychiku. 

S přibývajícím věkem mají svaly a kosti zvýšené nároky na příjem minerálů. Obvykle na to upozorní nepříjemné křeče nebo pocit těžkých nohou, ať už po fyzické aktivitě, nebo v noci. Během takové chvilky hraje roli nervový systém, protože díky němu se o potížích dozvíme.

Hořčík pomáhá naprosto komplexně: podílí se na udržení normální funkce svalů a kostí a také podporuje nervovou soustavu. 

Máte pocit, že vám stres přerůstá přes hlavu a cítíte se vyčerpaní po fyzické i psychické stránce? I vy se můžete spolehnout na hořčík. Přispívá ke snížení míry únavy a díky tomu, že působí na naše nervy, pomáhá uklidnit duševní vypětí. 

 

AquaMAGNESIUM

AquaMAGNESIUM Speciální nabídka 1+1

100 % přírodní forma hořčíku z mořské vody pobřeží Irska. Díky své čistotě se v našem těle lépe vstřebává. Spolu s přidaným manganem a vitamínem B6 se jedná o ideální kombinaci na podporu správné funkce svalů, zdravý kostí a nervových funkcí.

Přidat komentář

Sdílet

Témata článku:

Mohlo by vás zajímat

On-line poradna
MUDr. Tomáš Vymazal
Doc. MUDr. Tomáš Vymazal, Ph.D., MHA
Přednosta KARIM 2. LF UK a FN Motol

Chcete se zeptat na naše doplňky stravy a jejich užívání, zeptejte se v online poradně našich odborníků z pohodlí domova.

On-line poradna