V Praze byl enormní zájem o Movisan, doplněk stravy, který může způsobit revoluci.

V Praze byl enormní zájem o Movisan, doplněk stravy, který může způsobit revoluci.

2 minuty čtení 2159
Nina WichmanAutor: Nina Wichman

Nový doplněk stravy, který může způsobit revoluci pro vaše klouby!

Mnoho novinářů z velkých médií a dalších zainteresovaných stran se minulý týden sešlo na tiskové konferenci v Praze, aby získali nejnovější poznatky o Movisanu a o tom, proč je to tak jedinečný produkt pro pohybový aparát. Tento výživový doplněk má unikátní kombinaci složek a speciálního typ kolagenu s prokázaným účinkem.

Objevte tajemství Movisan Kolagen II

Připravte se zažít revoluci v péči o klouby s Movisan Kolagen II, prémiovým doplňkem stravy vytvořeným podle unikátní norské receptury. To, co odlišuje Movisan od ostatních, je jeho výjimečná směs ingrediencí navržená tak, aby poskytovala nesrovnatelnou podporu vašim kloubům. A nejsou to jen plané řeči. Nativní kolagen typu II z mořských zdrojů je známý pro svou vynikající vstřebatelnost v kloubní chrupavce.

Proč Movisan mizí rychlostí blesku

Kolagen je nejhojnější strukturální protein v lidském těle, tvoří neuvěřitelných 30 % všech proteinů. Je to základní součást pojivových tkání, nezbytná pro udržení jejich síly, pružnosti a pohyblivosti. Movisan Kolagen II vyniká na přeplněném trhu doplňků tím, že obsahuje výhradně biologicky aktivní nativní kolagen typu II. Tato forma kolagenu je snadno absorbována vaším tělem a přináší znatelné výsledky s denní dávkou pouhých 40 mg. Porovnejte to s jinými produkty, které pro podobné účinky vyžadují ohromujících 5 000 až 10 000 mg hydrolyzovaného kolagenu – Movisan je jednoznačně chytřejší volbou!

Zásadní role kolagenu ve zdraví kloubů

Jak zdůraznil Dr. Crawford Currie z Hofset Biocare na nedávné tiskové konferenci v Praze, kolagen je pro zdraví kloubů nepostradatelný. Nativní kolagen typu II tvoří více než 70 % naší kloubní chrupavky. Produkce kolagenu však začíná klesat ve věku 25 let a prudce klesá po 45. Proto je důležité podporovat strukturu kostí správnými živinami, aby vaše klouby a svaly zůstaly silné a zdravé.

Nativní kolagen – 250krát účinnější než hydrolyzovaný kolagen – vyzkoušejte Movisan Kolagen II pro vaše klouby – pouze 1 kapsle denně!

Řešení společných problémů napřímo: Movisan vše zachrání!

Věděli jste, že 80 % Čechů má problémy s klouby? Nepohodlí kloubů může dramaticky ovlivnit kvalitu vašeho života, přičemž jejich problémy s přibývajícím věkem zvyšují svou intenzitu. V České republice trpí na potíže s klouby statisíce lidí, příznaky se objevují již ve věku 40 až 60 let – a dokonce i u mladších. Pro udržení aktivního životního stylu je nezbytné zásobit své tělo vysoce kvalitní výživou. Pouze jedna kapsle Movisanu denně naplní vaše potřeby kolagenu a pomůže vám zůstat aktivní a fit.


Budoucnost zdraví kloubů je v Movisan Kolagen II – vášem dokonalém partnerovi pro každodenní pohodlí a mobilitu.


Movisan Kolagen II

Movisan Kolagen II Měsíční balení

Doplněk stravy pro zdravé klouby a chrupavky obsahující látky, které dodají pohybovému aparátu vše, co potřebuje. Obsahuje unikátní nativní kolagen typu II z mořských zdrojů značky CalGo, který vyniká větší vstřebatelností v těle.

Přidat komentář

Sdílet

Témata článku:

Mohlo by vás zajímat

On-line poradna
MUDr. Tomáš Vymazal
Doc. MUDr. Tomáš Vymazal, Ph.D., MHA
Přednosta KARIM 2. LF UK a FN Motol

Chcete se zeptat na naše doplňky stravy a jejich užívání, zeptejte se v online poradně našich odborníků z pohodlí domova.

On-line poradna