Více chuti do života? Méně únavy a stresu? Vyzkoušejte ŽenŠen Energy+

Více chuti do života? Méně únavy a stresu? Vyzkoušejte ŽenŠen Energy+

2 minuty čtení 1984

Míváte pocit, že byste potřebovali snad konev kávy, aby vás postavila na nohy? Pak si přečtěte, proč by právě vám mohl pomoci ženšen!

Všichni jsme po zimě tak trochu bez života. Ať už to má být jarní únava, nebo spíš vyčerpání z práce, vždy se s tím dá něco dělat. 

Povzbudí jako káva, ale nemá vliv na trávicí potíže

Ženšen je rostlina, která se využívá tisíce let. Je tedy dobře prověřená a účinná. S čím si hravě poradí?

  • Pomáhá snižovat míru únavy a vyčerpání,
  • je vynikající proti stresu,
  • pomáhá uchovat si fyzickou i duševní výkonnost,
  • podporuje činnost mozku, paměť a koncentraci.

Ženšen Vás zkrátka nakopne do života. Ostatně přezdívá se mu mnoha jmény a není náhodou, že jedno z nich je „životabudič“. 

A proč je lepší než káva? Jeho působení je dlouhodobé, na rozdíl od šálku kávy, jehož účinek Vás povzbudí na pár hodin. Pak je tu ještě jeden bonus: po ženšenu se neobjevují potíže se zažíváním ani běhavka jako po kávě. 

Tato bylina je nesmírně oblíbená v Asii, kde se také pěstuje. Doma v květináči by to bylo víc než složité – pravý ženšen Panax Ginseng C. A. Meyer potřebuje růst minimálně 5 let za optimálních podmínek, aby byl dostatečně účinný. Kořen ženšenu používáme ve formě prášku v kapslích, aby se co nejefektivněji vstřebal. Ženšen obsahuje mimo jiné i draslík, vápník, vitamíny a antioxidanty. Kdo vyzkouší pravý ženšen, už ho nikdy nevymění!

Ženšen neobsahuje kofein. Je proto ideální pro osoby, které se mu z nějakého důvodu musí vyhnout.

Co dalšího obsahuje ŽenŠen Energy+?

Jsou to vitamíny skupiny B – konkrétně vitamíny B3, B5, B6 a B12. Obecně o nich můžeme říci, že podporují náš nervový systém. Přispívají k energetickému metabolismu a stejně jako vitamín C je oceníme proti únavě a vyčerpanosti.

Zajímavou ingrediencí produktu ŽenŠen Energy+ je výtažek z pepře. V doplňku stravy byste ho možná nečekali. Co tu tedy dělá? Pepř je vynikajícím, i když méně známým prostředkem pro povzbuzení nervové soustavy. Jak se tu vše hezky navzájem doplňuje, že?

Nevíte, jestli ŽenŠen Energy+ vyzkoušet?

My ho upřímně doporučujeme všem, kteří se čas od času cítí unaveni. Pomůže po fyzické i duševní stránce. Ženšen se pohodlně užívá v kapslích a má dlouhodobé působení. Ideální je pro muže i ženy, ať už jsou v produktivním, či pokročilém věku. Naši zákazníci si nejčastěji chválí jeho energizující účinky na psychiku. Jsou méně unavení, lépe pracují se stresem a cítí se skvěle také po fyzické stránce. 

Velkou výhodou je, že se jedná o přírodní produkt. Ženšen je známý tisíce let, a tak je jasné, že pomáhá a že jde o velice dobře prozkoumanou rostlinu. Jistota je zkrátka jistota. Nehodí se pouze pro děti, těhotné a kojící ženy a pozor by si měli dát lidé s vysokým krevním tlakem.

Mnoho našich zákazníků si pochvaluje možnost vyzkoušet měsíční balení produktu zdarma. Nyní máte příležitost objednat si také ŽenŠen Energy+ pouze za poštovné a balné 49 Kč. Klikněte na tento odkaz a v několika jednoduchých krocích vytvořte svou nezávaznou objednávku. 


ŽenŠen Energy+

ŽenŠen Energy+ Měsíční balení

Spojení 5 000 let čínské historie využívání kořenu ženšenu s nejmodernější technologií. Jedinečný produkt obsahující pravý Panax ginseng C. A Meyer, podpoří Vaše celkové duševní zdraví a pomůže Vám udržet dostatek energie pro každodenní činnosti.

Přidat komentář

Sdílet

Témata článku:

On-line poradna
MUDr. Tomáš Vymazal
Doc. MUDr. Tomáš Vymazal, Ph.D., MHA
Přednosta KARIM 2. LF UK a FN Motol

Chcete se zeptat na naše doplňky stravy a jejich užívání, zeptejte se v online poradně našich odborníků z pohodlí domova.

On-line poradna