Zobrazit kategorie
CholestControl udrží váš cholesterol na uzdě.

CholestControl udrží váš cholesterol na uzdě.

2 minuty čtení 1820

Uvažujete o doplňku stravy pro optimální hladinu cholesterolu? Pak si nenechte ujít CholestControl v akci na jeden měsíc zdarma!

Jaké výhody má CholestControl?

Tento výživový doplněk je určený pro udržení zdravé hladiny cholesterolu. Jak možná víte, rozeznáváme dva typy cholesterolu. Zatímco varianta LDL je pro naše srdce škodlivá, HDL cholesterol mu pomáhá. 

CholestControl byl vyvinut tak, aby snižoval množství škodlivého cholesterolu, ale naopak podpořil působení HDL cholesterolu. Docílí se toho díky tzv. fytosterolům – rostlinným látkám, které v trávicím ústrojí omezují vstřebávání LDL cholesterolu. 

Jaké má CholestControl složení?

Kromě zmíněných fytosterolů jsou to omega-3 nenasycené mastné kyseliny. O nich je známo, že podporují vývoj a činnost srdce. Zvláště důležitá je kyselina EPA, která na srdce a cévy působí maximálně pozitivně. Zdrojem omega-3 je především rybí tuk.

CholestControl dále obsahuje vitamín B6, jenž podporuje tvorbu červených krvinek. Kromě něj zde najdete vitamín B1 a B3. 

Složení jsme vybrali takové, aby v nejvyšší možné míře působilo na hladinu cholesterolu a zároveň podpořilo srdce jako orgán. 

Problémy s cholesterolem má nejméně čtvrtina populace

Je to odraz moderní doby. Oproti minulosti dnes mnohem víc sedíme a málo se hýbeme. Dopřáváme si tučnou stravu a značný vliv má i stres. Kouříme a pijeme alkohol. Kdo z nás může říct, že má ve všech těchto ohledech čisté svědomí? Vysoký cholesterol je zkrátka civilizační problém, proto je tak důležitá prevence.

Je velmi důležité zvolit si zdravý životní styl. Nejde o striktní pravidla, ale o něco, co je pro nás dlouhodobě udržitelné. Odlehčete svůj jídelníček a dopřejte si hodně zeleniny, ryb a celozrnných produktů. Omezte tuky a sůl. Jako doplněk můžete vyzkoušet CholestControl na měsíc zdarma.

Najděte si aktivitu, která vás bude doopravdy bavit. Sport není zábava pro každého, ale cesta do práce nebo na nákup pěšky místo autem se rozhodně počítá. Tělesný pohyb má na cholesterol zásadní vliv! 

Pro koho je CholestControl vhodný a jak si ho objednat zdarma? 

CholestControl doporučujeme lidem, kteří se chtějí starat o hladinu cholesterolu v krvi. Je to perfektní cesta, jak podpořit své úsilí v rámci úpravy životního stylu. 

Je vynikající obzvlášť pro seniory, kteří mají problém s pravidelným pohybem. 

Objednejte si měsíční balení doplňku stravy CholestControl pouze za poštovné a balné. Klikněte na tento odkaz a vyplňte objednávku. Budeme rádi, když nám dáte zpětnou vazbu, jak jste spokojeni a jak vám CholestControl pomohl!

CholestControl

CholestControl Měsíční balení

Moderní doplněk stravy vyrobený dle norské receptury. Jeho ingredience byly pečlivě vybrány, aby podporovaly stabilní hladinu cholesterolu v krvi. S cholesterolem má totiž podle průzkumů problém 7 z 10 Čechů. Je prospěšný pro zdravou funkci srdce a cirkulaci krve.

Vaše komentáře

Helena Plavčanová

Prosím doplněk stravy na cholesterol na zkouskuzdarma, děkuji Plavčanová

Přidat komentář

Sdílet

Témata článku:

Mohlo by vás zajímat

On-line poradna
MUDr. Tomáš Vymazal
Doc. MUDr. Tomáš Vymazal, Ph.D., MHA
Přednosta KARIM 2. LF UK a FN Motol

Chcete se zeptat na naše doplňky stravy a jejich užívání, zeptejte se v online poradně našich odborníků z pohodlí domova.

On-line poradna