Zobrazit kategorie
Inovativní přírodní minerál: Aquamin

Inovativní přírodní minerál: Aquamin

3 minuty čtení 1754

Tento zcela nový produkt je vyroben přírodou. Aquamin představuje revoluční způsob, jak pro své tělo získat prospěšné minerály z mořských řas. Jedná se o inovativní přírodní minerál přinášející mnohostranné zdravotní výhody pro každodenní život.

Co je Aquamin?

Aquamin je jedinečný přírodní minerál, který je získáván z červených mořských řas, známých také jako Lithothamnion calcareum z čeledi Corallinacea. Tato jedinečná řasa obsahuje široké spektrum více než 70 minerálů a látek včetně vápníku, hořčíku, železa, zinku, selenu a dalších stopových prvků, které jsou klíčové pro zdraví kostí, kloubů a svalů.

Získávání Aquaminu na dně oceánu:

Jistě vás napadá, že sbírání řas, které vyrábějí kyslík, není k životnímu prostředí šetrné. S tím souhlasíme. A proto je důležité zmínit, že tato řasa se sbírá až poté, kdy dokončí svůj životní cyklus a klesá na dno moře, odkud je získávána a následně zpracována pro další využití. Celý proces tedy naopak přírodu šetří.

Přirozená biodostupnost a vstřebatelnost

Jednou z klíčových výhod Aquaminu je jeho vysoká přirozená vstřebatelnost a biodostupnost – míra a rychlost, jíž látka vstupuje do krevního oběhu a je tak dostupná pro působení v těle. Díky svému přírodnímu původu a jedinečné struktuře je Aquamin využíván organismem ve srovnání s umělými minerály lépe. To znamená, že tělo může efektivněji a rychleji využívat tyto minerály pro podporu posílení kostí a celkového zdraví.

Zdravotní výhody Aquaminu

2× větší vstřebatelnost ve srovnání s vápníkem z jiných zdrojů (například s hojně využívaným vápníkem pocházejícím z horniny vápence).

• Podpora zdraví kostí: Aquamin obsahuje vápník a další minerály, které jsou klíčové pro pevné a zdravé kosti. Pomáhá udržovat kostní hmotu v optimálním stavu.

• Kloubní pohodlí: Díky obsahu hořčíku a dalších minerálů přispívá Aquamin k udržení normálního stavu kostí a zubů.

• Zdravá svalová funkce: Minerály obsažené v Aquaminu mají podíl na normální činnosti svalů.

Jak začlenit Aquamin do svého životního stylu

Aquamin je k dispozici ve formě doplňků stravy, jež lze snadno začlenit do každodenního životního stylu. Díky své přírodní povaze je vhodný pro širokou škálu lidí.

Přírodní minerál Aquamin představuje významný krok směrem k podpoře zdraví kostí prostřednictvím přírodních zdrojů. Jeho výjimečná přirozená biodostupnost a široké spektrum minerálů ho činí neodmyslitelnou součástí každodenní zdravotní péče. 

cal


CalciumControl

CalciumControl Měsíční balení

Doplněk stravy, který je 100% zaměřený na kosti. Obsahuje unikátní vápník z mořských zdrojů AquaMin. Tento unikátní druh vápníků máš až 2x lepší vstřebatelnost v lidském těle. Navíc je produkt obohacen o vitamín D a mangan, které účinnost produktu jen umocňují.

Přidat komentář

Sdílet

Témata článku:

Mohlo by vás zajímat

On-line poradna
MUDr. Tomáš Vymazal
Doc. MUDr. Tomáš Vymazal, Ph.D., MHA
Přednosta KARIM 2. LF UK a FN Motol

Chcete se zeptat na naše doplňky stravy a jejich užívání, zeptejte se v online poradně našich odborníků z pohodlí domova.

On-line poradna