ProMan Plus pro podporu tvorby testosteronu

ProMan Plus pro podporu tvorby testosteronu

2 minuty čtení 1938

Pánové, víte, co všechno v našem těle ovlivňuje testosteron? Zdaleka nejde jen o oblast intimního života. Přečtěte si, jak může správná hladina testosteronu pomoci celkovému zdraví a kondici.

Co je to testosteron?

Mužský pohlavní hormon, který vzniká ve varlatech a nadledvinách. Jeho hlavním úkolem je podpora tvorby spermatu, ale kromě toho má také na starost:

  • Naše svaly, a především budování svalové hmoty,
  • fyzický vzhled a mužnost,
  • únavu a vyčerpání,
  • na jeho hladině závisí schopnost být průbojný a akční.

Klíčová je hladina testosteronu

Muž je na vrcholu kolem 25. roku života, kdy se od něj z evolučního hlediska očekává, že založí rodinu a postará se o ni. Už po třicítce ale začne jeho hladina testosteronu klesat, což s sebou přináší viditelné změny. Během pár let se začne více ukládat tuk do oblasti břicha, je čím dál těžší vybudovat si svalovou hmotu, ale především muž pocítí ztrátu kondice

Vyčerpanost, podrážděnost, menší chuť riskovat či změny nálad jsou nejčastějšími projevy snížené hladiny testosteronu. Vše vrcholí tzv. andropauzou, což je vlastně mužský přechod, kdy dochází k bouřlivým hormonálním změnám.

V tu chvíli pomůže produkt ProMan Plus. 

Lze si testosteron udržet?

Ano, hladinu testosteronu si mohou muži udržet hned několika cestami. Začít je dobré již v produktivním věku. Potřebný je především zinek a selen – látky, kterých míváme v jídelníčku málo, ale pro hladinu testosteronu, plodnost a mužské zdraví celkově jsou velmi prospěšné. 

Tvorbu testosteronu lze také podpořit. Protože jeho produkce probíhá hlavně v noci, je důležité kvalitně a dostatečně spát. 

Zmírněte projevy poklesu testosteronu s ProMan Plus

Třetí věcí, kterou pro sebe můžete udělat, je zabojovat s nepříjemnou únavou a vyčerpáním pomocí přírody. ProMan Plus je produkt pro mužské zdraví. Vynikající účinky zde má ženšen, který posílí fyzickou i duševní kondici a pomůže s únavou. Zinek a selen podpoří tvorbu testosteronu a vitamíny skupiny B se postarají o duševní pohodu. 

Vyzkoušíte ProMan Plus? Objednejte si měsíční balení zdarma! Stačí kliknout sem. 

ProMan PLUS

ProMan PLUS Měsíční balení

Bestseller pro muže. Originální směs rostlinných extraktů pro podporu mužského organismu. Doplněk stravy podporuje hladinu testosteronu, objemu svalů a navrací sílu a energii! Pečlivě vybrané složení se zdokumentovanými účinky.

Vaše komentáře

Miroslav Kaniok

Mám zájem o ProMan Plus

Zdeněk Ševčík

Chci vyzkoušet

Jan Hoško

chci vyykoušet

Přidat komentář

Sdílet

Témata článku:

On-line poradna
MUDr. Tomáš Vymazal
Doc. MUDr. Tomáš Vymazal, Ph.D., MHA
Přednosta KARIM 2. LF UK a FN Motol

Chcete se zeptat na naše doplňky stravy a jejich užívání, zeptejte se v online poradně našich odborníků z pohodlí domova.

On-line poradna